Vaig tenir uns
dies la sogra de visita i em va fer uns canelons boníssims que vaig pensar que
era una bona recepta per estrenar-me. Jo encara no els he fet, però no tardaré
gaire!
Ingredients
Endívies (la
quantitat que vulgueu, però penseu que d’una endívia en farem dos canelons)
Pernil dolç
Formatge ratllat
Beixamel
Elaboració
Primer de tot
s’han de bullir les endívies uns 10 minuts. Això es pot fer bastant abans i
deixar-les una bona estona perquè s’escorrin bé. Quan ja siguin fredes es
parteixen per la meitat i es deixen sobre un paper de cuina cara avall perquè
s’acabin d’escórrer bé. Mentrestant es fa la beixamel. Després s’enrotllen les
meitats d’endívies amb el pernil dolç, com si el pernil dolç fos la pasta dels
canelons, i es van posant a la safata del forn. Quan tots els canelons ja són
fets, s’afegeix la beixamel, es posa formatge ratllat per sobre i es gratinen
al forn.
Ja veieu que
fàcil que és aquesta altra manera de fer les endívies!
Neus.