dissabte, 17 de novembre del 2012

Pomes amb mascarpone i pinyons

 



Ara que és temps de pomes, per variar una mica de la clàssica recepta de pomes al forn, podem fer-les amb mascarpone i pinyons. I si ens les mengem acabades de sortir del forn, una mica tèbies, són delicioses!


Ingredients per 4 persones
4 pomes reinetas o golden
4 culleradetes de sucre morè
1 copeta de Moscatell
4 cullerades de mascarpone
4 culleradetes de mantega
40 grams de pinyons
canyella en pols

Elaboració
Netegem bé les pomes i els hi traiem el cor deixant un forat en el centre. Posem les pomes en una plata per anar al forn i dins de cada poma hi posem una culleradeta de mantega, una culleradeta de sucre morè, un raig de Moscatell i un polsim de canyella en pols. Les posem al forn fins que siguin cuites. Podem posar una mica d'aigua a la base de la plata per ajudar la cocció.
Un cop fetes les posem en una plata individual amb una cullerada de mascarpone ajudant-nos d'una cullera perquè entri al cor de la poma. A dalt de tot i afegim els pinyons. Podem tirar per sobre una mica del suc que ens hagi quedat a la plata. Les posem un moment al forn perquè el formatge es fongui una mica.

Bona tardor!

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada