diumenge, 18 de novembre del 2012

Salmó al forn amb cava




Si us agrada el salmó, aquesta és una recepta molt fàcil i molt ràpida de fer. Un cop el teniu preparat i el poseu al forn, s'acaba de fer mentre acabeu de preparar el primer plat i aneu parant la taula.

Ingredients
1 llom de salmó per persona
un raig d'oli d'oliva
un raig de llimona
una copa de cava
un grapat de prunes i panses
sal i pebre blanc

Preparació
Una estona abans de començar el plat, posem les prunes i panses en remull amb una mica de cava. Després, untem amb oli una safata per anar al forn. A sobre hi col·loquem el salmó amb un raig de llimona, la copa de cava i sal i pebre. Acabem amb un raig d'oli per sobre. Pel costat hi posem les prunes i panses que hem remullat.
Ho posem al forn ben calent, dalt i baix, a uns 200 graus, durant uns 10 minuts aproximadament.
I ja està. Servir-lo acabat de sortir del forn.

El cava que faig servir per aquest plat, moltes vegades, és aquell cava d'una celebració que no s'ha acabat i he guardat a la nevera durant uns dies. Per tant, en part, és cuina d'aprofitament.

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada