dissabte, 18 d’agost del 2012

Mousse de cafè i mascarpone





Aquest postre és ideal per acabar un dinar o un sopar amb alguna cosa dolça, però sense que atipi massa, sobretot si el servim en gotets petits de "xupito".

Ingredients
una tarrina de mascarpone
un tetrabrik petit de nata per montar
mig iogurt grec
12 gr de nescafè o similar (jo li poso descafeïnat)
80 gr de sucre fi

Elaboració
Primer de tot cal aixafar el cafè amb una cullera perquè quedi una pols ben fina. Després, en un bol barregem el mascarpone amb el iogurt, la pols del cafè i el sucre fi, sense batre-ho massa perquè no ens quedi massa líquid. Ho reservem.
A continuació montem la nata que ha d'estar molt freda. Un cop ben montada, l'afegim a la barreja anterior de forma suau perquè no perdi consistència. Amb una mànega pastissera omplim els gotets i ho deixem refredar a la nevera. A l'hora de servir-los, els podem decorar amb una mica de cafè en pols per sobre.





És un postre fàcil de fer, que el podem preparar el dia abans i guardar-lo a la nevera. I la presentació, tant la podem fer amb gotets petits com amb bols més grans. Això ja depèn de la golafreria de cadascú...

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada