dissabte, 28 de juliol del 2012

Medallons de carbassó

 Tenim un petit hort, acabat d'estrenar, que ens està fent carbassons per donar i per vendre. Són de pell blanca, tendres, boníssims. I enormes! Però se'ns està acabant la imaginació per cuinar-los de maneres diferents i originals. L'altre dia, amb una mica de rostit que tenia a la nevera, se'm va acudir fer-los com si fossin "patates d'Olot".



Ingredients
Un carbassó gros
Sobres de rostit (o carn picada)
Ceba i tomata per al sofregit
Una mica de beixamel
Formatge ratllat
Ou i farina
Oli de gira-sol
Sal

Elaboració
Passar el rostit per la picadora. Fer un sofregit amb ceba i tomata i afegir-hi la carn. Donar-li un parell de voltes i afegir 2 o 3 cullerades de beixamel i una mica de formatge ratllat (per lligar la farsa). Tallar el carbassó cru a rodanxes ben fines i fer petits entrepans: una rodanxa de carbassó, una mica de carn i una altra rodanxa de carbassó. Passar cada medalló per ou batut i farina. A l'ou posar una mica de sal. Fregir-ho en oli de gira-sol ben calent. Deixar-ho escórrer en un plat amb paper absorbent i ja es poden menjar!

Van sortir exquisits! He pensat que un dia els provaré farcits de peix i marisc. Ja us ho explicaré!

Dolors

1 comentari: