Aquesta vegada la
recepta és molt senzilla. Són uns bombons fets amb arròs inflat i xocolata, que
pot ser blanca o negra.
Aquí us els poso de
les dues maneres perquè trieu.
Són del blog lacuinadecasa, que m’encanta i miro sovint.
Ingredients
100 gr de xocolata blanca de
cobertura (o xocolata negra)
20 gr de nocilla blanca (o negre)
50 gr d’arròs inflat
Fondre la xocolata
al microones vigilant que no es cremi. Un cop fosa, barrejar-hi la nocilla i
afegir-hi l’arròs inflat. Remenar bé, suaument, perquè quedi tot l’arròs cobert de xocolata.
Amb una cullera fer petites porcions de la barreja i omplir motlles de paper.
Posar-los uns minuts al congelador perquè la xocolata quedi presa i, a
continuació, guardar-los a la nevera.
Són molt bons per
prendre amb el cafè o quan tens ganes de picar alguna cosa "especial”.
Marta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada