dissabte, 16 de març del 2013

Bombons de xocolata i arròs inflat



Aquesta vegada la recepta és molt senzilla. Són uns bombons fets amb arròs inflat i xocolata, que pot ser blanca o negra.
Aquí us els poso de les dues maneres perquè trieu.
Són del blog lacuinadecasa, que m’encanta i miro sovint.

Ingredients
100 gr de xocolata blanca de cobertura (o xocolata negra)
20 gr de nocilla blanca (o negre)
50 gr d’arròs inflat

 Preparació
Fondre la xocolata al microones vigilant que no es cremi. Un cop fosa, barrejar-hi la nocilla i afegir-hi l’arròs inflat. Remenar bé, suaument, perquè quedi tot l’arròs cobert de xocolata. Amb una cullera fer petites porcions de la barreja i omplir motlles de paper. Posar-los uns minuts al congelador perquè la xocolata quedi presa i, a continuació, guardar-los a la nevera.

Són molt bons per prendre amb el cafè o quan tens ganes de picar alguna cosa "especial”.
Marta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada