dissabte, 19 d’octubre del 2013

Xampinyons farcits de xampinyons

Aquests xampinyons són per fer-los un dia que no tens gaire res més que xampinyons per farcir-los. Ara ho veureu.


Ingredients:
una safata de xampinyons (triar-los més aviat grossos)
50 gr de mantega
50 gr de pa ratllat
all i julivert
formatge ratllat per gratinar

Preparació:
Netejar bé els xampinyons i treure'ls el peu.
Tallar ben petit els peus dels xampinyons i coure'ls al microones amb la meitat de la mantega 3 o 4 minuts, fins que siguin una mica tous. Barrejar-hi l'all i julivert tallat ben petit, el pa ratllat i una mica de sal i pebre. I altre cop al microones un minutet tot junt. Reservar.
Posar els barrets dels xampinyons en una safata de vidre, que pugui anar tant al microones com al forn. Posar-los primer al microones amb la resta de la mantega, tapats fins que estiguin cuits. A continuació omplir-los amb la barreja anterior, escampar el formatge ratllat per sobre i gratinar-los fins que tinguin un bonic color daurat.
Servir-los calents.
Es poden menjar d'entrant o també de guarnició acompanyant una botifarra a la barbacoa o un tall de carn a la planxa.
Bon profit!

Marta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada