divendres, 4 d’octubre del 2013

Gelat de torró de xixona

Aquest gelat ja serà l'últim de la temporada. Encara que segueix fent calor, ja estem a la tardor i ara el que es comencen a veure són mandarines, magranes, moniatos, carbasses,... Però aquest va ser un dels últims gelats que vaig fer i va quedar molt bo. Per tant, el penjo encara que no el proveu de fer  fins l'estiu que ve.


Ingredients:
300 gr de torró de xixona (jo el tenia al congelador del Nadal passat)
200 gr de nata per muntar
100 ml de llet
5 cullerades de llet condensada
2 cullerades de sucre invertit

Preparació:
Primer aixafar el torró amb una forquilla i barrejar-lo amb la llet, la llet condensada i el sucre invertit. Reservar.
A continuació, muntar la nata ben forta.
Tot seguit, barrejar la nata muntada amb el torró procurant que la nata no s'abaixi.
Posar aquesta barreja a la nevera més o menys unes tres hores. Quan estigui ben freda, posar-la a la geladora durant uns 30 o 40 minuts fins que agafi textura de gelat. Finalment, traspassar el gelat a un taper i posar-lo al congelador unes quantes hores abans de menjar-lo.
Bon profit!

Marta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada