diumenge, 27 de juliol de 2014

Macarrons d'estiu

No és alta cuina. Només són macarrons, però fets d'una manera senzilla, ràpida, gustosa i, sobretot, fresca. Vaig escoltar la recepta a RAC1, d'una oient. I ja els he fet unes quantes vegades.










Ingredients
macarrons
tonyina
ou dur
1 tomata
palets de cranc
olives
maionesa (opcional)

Preparació
Es bullen els macarrons i, a part, 1 o 2 ous (depèn de les persones que sigueu). Un cop bullits, s'escorren els macarrons sota l'aixeta d'aigua freda i es posen en un bol. S'hi afegeixen les olives tallades, els palets de cranc tallats i la tonyina. Es pelen els ous i es ratllen per sobre, i també la tomata. Es posa a la nevera una estona. A l'hora de menjar-los, es pot acompanyar de maionesa. O no. Sense, també són bons.

És una simple amanida de pasta, si voleu, però la tomata ratllada hi dóna un toc molt fresc i original.

Dolors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada