diumenge, 29 de setembre del 2013

Gelat de coco

Avui, el gelat que més li agrada a la Carla, la meva filla petita, el de coco. Així les tinc a totes dues contentes.


Ingredients:
200 gr de nata per muntar
220 gr de llet condensada
100 gr de llet de coco
100 gr de coco ratllat sec
1 cullerada de rom
1 cullerada de sucre invertit

Preparació:
Escalfar la llet de coco amb la llet condensada, sense deixar que bulli. Apartar del foc i barrejar-hi el rom, el sucre invertit i 80 gr del coco ratllat. Reservar.
Mentre es refreda la preparació anterior, muntar la nata ben forta.
A continuació barrejar la nata muntada amb la barreja de llet de coco i llet condensada, procurant que la nata no s'abaixi.
Posar aquesta barreja a la nevera unes tres hores. Quan estigui ben freda, posar-la a la geladora durant uns 30 o 40 minuts fins que agafi textura de gelat. Finalment, traspassar el gelat a un taper i posar-lo al congelador, com a mínim un parell d'hores abans de menjar-lo.
Aquesta vegada l'he servit amb una mica de coco ratllat, els 20 gr que m'havien sobrat, prèviament torrat en una paella.
Bon profit!

Marta






1 comentari: