Aquesta recepta està basada en algunes que he trobat per internet i variacions que jo hi he fet. El resultat és aquest, que ara ja faig sempre igual. És un plat ràpid, senzill, econòmic i molt gustós. Tant serveix per preparar-lo quan tens convidats com per fer-lo entre setmana, per variar dels menús de sempre.
Ingredients (per a 3-4 persones)
- 2 pits de pollastre desossats
- 1 llauna petita de pinya (4 rodanxes)
- 1 pot de llet de coco (400 ml.)
- 2 cebes
- 1 culleradeta de curry
- 1 rajolí de vi ranci
- sal, pebre, oli d'oliva
- Opcional: 1 préssec groc i 1 mango naturals
Elaboració
Començarem tallant els pits de pollastre a daus i passant-los per la cassola amb una mica d'oli d'oliva. Quan es comencen a enrossir els salpebrem, els traiem de la cassola i els reservem.
A la mateixa cassola, hi tirem les cebes tallades en anelles. Quan comencen a agafar color, hi afegim la pinya tallada a talls petits i el suc de la llauna de la pinya (i el préssec groc i/o el mango, si volem, també tallat a talls/dauets petits). Al cap d'uns minutets, afegim el rajolí de vi ranci i deixem que redueixi.
Afegim el pollastre a la cassola, la llet de coco i la culleradeta de curry. Ho barregem tot, tapem la cassola i deixem que es vagi coent durant mitja horeta a foc baix. Tastem per si cal rectificar de sal i pebre.
És un plat que es pot fer tant el dia abans i guardar-lo a la nevera, com una estona abans de menjar-lo. Es pot acompanyar d'arròs blanc.
Espero que us agradi!
Dolors
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada