dilluns, 16 de juliol del 2012

Púding de plàtan





Aquest púding de plàtans és la solució per aquells plàtans que a l'estiu no et menges de seguida i es posen madurs en poques hores.

Ingredients
3 plàtans madurs
100 grams de melindros, pa de pessic o, fins i tot, pa de motlle sense crosta
50 cc de moscatell
50 cc de llet
50 cc de conyac
3 ous
3 cullerades grosses de sucre
100 cc de nata líquida
Sucre cremat o caramel

Elaboració
Mullem els melindros amb la llet, el moscatell i el conyac i els aixafem amb una forquilla. Tallem els plàtans i també els aixafem amb la forquilla. Ho barregem tot.
A banda, posem els ous en un bol,  els barregem amb el sucre i ho batem tot junt manualment. Ho ajuntem amb la barreja anterior i hi afegim la nata líquida.
Posem el sucre cremat al fons d'un motlle allargat i hi aboquem la preparació que havíem reservat.
Ho posem al forn calent i ha de coure al bany maria a 170-180 graus de 35 a 40 minuts o fins que punxant-lo amb una agulla aquesta surti neta. El desmotllem quan està completament fred.
El podem adornar amb una mica de nata líquida o amb una bola de gelat.

A casa nostra, agrada a grans i petits!

Marta

1 comentari:

  1. L'altre dia vaig fer una cosa molt semblant però en format "flam". També tenia plàtans madurs que s'havien de menjar aviat! Em va sortir molt bo. Ja provaré aquest, també!
    Dolors.

    ResponElimina