divendres, 27 de juliol del 2012

Sopa de meló



Amb aquesta calor que fa, no hi ha gaires ganes d'encendre els fogons. Per això, avui us proposo un primer plat molt refrescant, molt senzill de fer i que només necessita 5 minuts de paella.

Ingredients
un meló
100 ml de nata
un pessic de sal
pernil ibèric
50 ml d'oli d'oliva
unes fulles de menta

Elaboració
En primer lloc, agafem el meló, el pelem, li traiem totes les llavors i el tallem a trossos. El triturem amb el minipimer fins que quedi ben fi. A continuació li posem la nata, el pessic de sal, ho barregem tot i ho posem a la nevera perquè es refredi. Ho traurem quan falti poca estona per dinar, perquè no sigui tan fred.
Mentrestant, per una banda, tallem el pernil ben petit i l'escalfem, sense oli, en una paella aniadherent fins que quedi cruixent.
I, per una altra banda, tallem les fulles de menta ben petites i les barregem amb l'oli d'oliva.
Quan servim el plat, posem a sobre de la sopa un pilonet de pernil i tot volt un rajolinet de l'oli de menta.

Fàcil, no? Doncs a veure si ho proveu.
Ah! Això sí, el meló que sigui bo!

Marta

1 comentari: