dilluns, 9 de setembre del 2013

Bescuit de dolç de llet

El problema, si és que se'n pot dir problema, de remenar molt per la cuina, és que van quedant restes de pots i d'ingredients que no saps massa de què fer-ne, però no vols que et caduquin ni els vols llençar.
Ahir tenia ganes de menjar coca o alguna cosa semblant, i amb quatre restes que tenia i buscant una mica per internet, en va sortir això:


Ingredients:
250 g de farina
3 ous
70 g de mantega fosa
100 ml de nata per muntar
150 g de dolç de llet
1 sobre de llevat Royal
80 g de sucre moreno ( o 60 g de sucre i 1 cullerada de sucre invertit)

Preparació:
Primer escalfar el forn a 170º.
Després posar en un bol tots els ingredients humits: els ous, la nata, la mantega fosa, el dolç de llet i el sucre invertit. Batre fins que quedi una barreja homogènia.
Afegir els ingredients secs: la farina tamisada amb el llevat i el sucre.
Posar la barreja en un motlle prèviament untat i enfornar a 170º uns 25 o 30 minuts fins que sigui cuit. Amb el gratinador, daurar-lo una mica de sobre.





Jo vaig fer la combinació dels dos sucres, ja que tenia sucre invertit de la preparació dels gelats que he fet aquest estiu. Diuen que fa que els productes de pa i brioxeria, tardin més a endurir-se.
La veritat és que ha quedat molt esponjós.

Marta









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada