diumenge, 8 de setembre del 2013

Gelat de stracciatella

Continuo amb els gelats, abans que no s'acabi l'estiu, perquè després ja no vénen tan de gust.
Avui l'he fet de stracciatella, que és el preferit de la Neus, la meva filla gran.


Ingredients:
250 ml de llet (pot ser desnatada)
300 ml de nata per muntar
90 gr de sucre blanc
2 cullerades de sucre invertit
xocolata negre (74% de cacao) picada

Preparació:
Primer de tot muntar la nata amb el sucre blanc.
Després barrejar la llet, ben freda, amb el sucre invertit.
A continuació, mesclar suaument la llet amb la nata muntada, procurant que la nata no s'abaixi.
Posar aquesta barreja a la nevera unes tres hores. Quan estigui ben freda, posar-la a la geladora durant uns 30 o 40 minuts fins que agafi textura de gelat.
A continuació, afegir-hi la xocolata picada i barrejar bé. Traspassar ja el gelat a un taper i posar-lo al congelador, com a mínim un parell d'hores.
Com sempre, treure el gelat del congelador una estona abans de menjar-lo perquè estigui més cremós.
Bon profit!

Marta






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada