diumenge, 1 de setembre del 2013

Gelat de Nutella

Segueixo amb els gelats. Aquest estiu m'he dedicat a anar-los provant de fer, tot experimentant amb la geladora de la iaia. El d'avui és de Nutella i és boníssim, amb aquell gust de xocolata i avellana tan característic,...


Ingredients: 
250gr de nutella
400 ml de nata per muntar
50 gr de llet
30 gr de sucre
1 cullerada de sucre invertit

Preparació:
Primer de tot muntar la nata amb el sucre. A part, en un bol, barrejar la nutella amb la llet i el sucre invertit. La recepta del sucre invertit la vaig treure de la xarxa, n'hi ha moltes i totes són molt semblants. Em vaig decidir a fer-lo perquè la gent amb experiència a fer gelats ho recomanen, fa que el gelat quedi més cremós, sense cristalls. I és veritat.
Després afegir la barreja de la nutella a la nata muntada, amb cura perquè la nata no s'abaixi.
Posar-ho a la nevera perquè es refredi tot una mica. Llavors posar la barreja a la geladora durant uns 30 o 40 minuts fins que agafi textura de gelat. A continuació, traspassar el gelat a un taper i posar-lo al congelador com a mínim un parell d'hores.

Treure el gelat del congelador una estona abans de menjar-lo, perquè no estigui tan dur i es pugui servir més fàcilment.
Amb una galeta de xocolata per acompanyar, està boníssim!

Marta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada