diumenge, 19 de gener del 2014

Mini pizzes d'albergínia

Poden servir per un sopar lleuger, però això no vol dir que necessàriament sigui un sopar insípid i avorrit. Tot al contrari, aquestes albergínies són lleugeres, però també boníssimes.


Ingredients:
albergínies
tomates
mozzarella tallada a rodelles
orenga
oli d'oliva i sal

Preparació:
Tallar les albergínies a rodelles, d'un centímetre de gruix més o menys. Coure-les en una planxa sense oli, fins que agafin una mica de color i estiguin una mica toves. Posar-les en una safata per anar al forn. A sobre, col·locar-hi una rodella de tomata i amanir-ho amb un pols de sal i una gota d'oli d'oliva. Acabar posant-hi una llenca de mozzarella amb una mica d'orenga per sobre. Gratinar-les al forn fins que el formatge es fongui.
Menjar-les calentes, acabades de sortir del forn.

La base d'albergínia es pot canviar per carbassons.
Bon profit!

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada