Ingredients (per a unes 8 copes):
80 g de torró de xixona
un raig de nata per cuinar
un rovell d’ou
un paquet de mascarpone de 250 g
un tetrabrik de nata per muntar de 200 ml
50 gr de sucre
8 melindros
un cafè llarg (jo li he posat descafeïnat)
torró de xixona ratllat i neules de xocolata per decorar
Preparació:
Primer de tot agafar el torró de xixona, ratllar-lo ben fi i barrejar-lo amb la nata per cuinar per fer-ne una crema de xixona ben fina.
A continuació agafar el rovell d’ou amb 25 g de sucre i coure’l uns minuts al bany maria. Barrejar-lo primer amb el mascarpone i després amb la crema de xixona fins que quedi una barreja homogènia.
A part, muntar la nata amb els 25 g de sucre restant. Afegir-la a la barreja anterior amb molta cura perquè no s’abaixi la nata.
Això és cuina d'aprofitament. No llenceu, doncs, el torró que us sobri. Fins i tot, si n'esteu cansats, ja, de torró, el congeleu i ho feu més endavant.
Bon profit!
Marta
Bon profit!
Marta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada