un grapat d'espinacs tendres i nets
una taronja
un tros de formatge de cabra
unes quantes nous
oli, sal
salsa balsàmica de vinagre de Módena
Preparació:
Pelar la taronja en viu, és a dir, traient-li la pela i tota la pell blanca.
Posar els espinacs al plat. Escampar per sobre el formatge de cabra a trossets i, a continuació, les nous ben repartides. Acabar col·locant la taronja pel voltant. Amanir amb una mica d'oli i sal i un raig de salsa balsàmica de vinagre de Módena.
Fàcil i bona, aquesta amanida és un adequat plat únic per sopar.
Bon profit!
Marta
Fàcil i bona, aquesta amanida és un adequat plat únic per sopar.
Bon profit!
Marta
Aquesta amanida està boníssima!!! Ja la he menjat!!!
ResponEliminaAvui he tornat a fer l'amanida, als de casa els hi agrada molt!!!!!
ResponElimina