diumenge, 2 de febrer del 2014

Amanida d'espinacs i taronja

Quin color tan bonic li dóna la taronja a aquest plat d'espinacs tendres crus!


Ingredients (per  a 2 persones):
un grapat d'espinacs tendres i nets
una taronja
un tros de formatge de cabra
unes quantes nous
oli, sal
salsa balsàmica de vinagre de Módena
Preparació:
Pelar la taronja en viu, és a dir, traient-li la pela i tota la pell blanca.
Posar els espinacs al plat. Escampar per sobre el formatge de cabra a trossets i, a continuació, les nous ben repartides. Acabar col·locant la taronja pel voltant. Amanir amb una mica d'oli i sal i un raig de salsa balsàmica de vinagre de Módena.

Fàcil i bona, aquesta amanida és un adequat plat únic per sopar.
Bon profit!
Marta



2 comentaris:

  1. Aquesta amanida està boníssima!!! Ja la he menjat!!!

    ResponElimina
  2. Avui he tornat a fer l'amanida, als de casa els hi agrada molt!!!!!

    ResponElimina