dissabte, 22 de febrer del 2014

Torrada amb formatge brie i pernil

Últimament anem a comprar el pa a una fleca que el fan molt bo. A vegades fan "invents". És a dir, proven nous tipus de pa i ens en regalen una o dues llesques perquè el provem. Aquest dia ens van deixar provar un pa sense llevat i fet amb aigua de mar. Tota una exquisidesa pel sopar que vaig preparar. Es pot fer tranquil·lament amb pa de pagès si no se'n té cap més.


Ingredients:
una llesca de pa per persona (una mica gruixuda)
formatge brie
un bon pernil o espatlla ibèrica

Preparació:
Agafar la barbacoa elèctrica i torrar el pa per una cara. A nosaltres ens agrada que el pa sigui una mica gruixut perquè queda cruixent per fora i la molla tova per dins. Treure la llesca de la barbacoa i per la part torrada posar-hi làmines fines del formatge i el pernil a sobre. Tornar a posar la llesca a la barbacoa i deixar uns moments que es torri de sota.
Treure-la, posar-la al plat i menjar-la calenta.


Ja veieu que no té cap complicació. Només cal que el pa, el formatge i el pernil siguin bons. I aquest dia, amb aquest pa tan especial, va ser riquíssima! Per això m'he decidit a penjar-la.
Bon profit

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada