És un plat lleuger, fàcil de fer i, al menys a casa, sempre té molt bona acceptació.
Ingredients:
una cueta de rap per persona, sense espina i a filets
dues patates per persona de mida mitjana
oli d'oliva suau per fregir les patates
all i julivert
sal i pebre
oli d'oliva verge
Preparació:
Pelar les patates i tallar-les a rodanxes primetes. Fregir-les en oli abundant, sense deixar que s'acabin de fer del tot. Treure-les de la paella i anar-les col·locant en una cassoleta apta pel forn. Posar un pols de sal per sobre de les patates i posar-hi el rap, amb sal, pebre, all i julivert trinxat i un raig d'oli d'oliva verge.
Enfornar, amb el forn calent a 180º, amb escalfor a dalt i a baix, durant uns 15 minuts o fins que veieu el rap cuit.
Servir calent, sortint del forn.
Jo, avui, l'he fet en cassoletes individuals, però, si sou molts, també el podeu fer en una safata gran.
De patates, a vegades, n'hi poso més. Als de casa, els agraden quasi més les patates que el rap. Acostumen a quedar una mica cruixents, amb un gust de rap,.... Boníssimes!!!
Bon profit!
Marta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada