Ingredients:
140 gr de farina
3 ous
1 iogurt de coco
75 gr de sucre
100 gr d'oli de girasol
1 sobre de llevat Royal
un pessic de sal
50 gr de coco ratllat i una mica més per escampar per sobre
Preparació:
Escalfar el forn a 180º.
En un bol posar els ingredients secs: la farina, el llevat, la sal, el sucre i el coco. Barrejar bé.
En un altre bol deixatar els ous, barrejar-hi l'oli i el iogurt. Remenar bé. Incorporar-hi la barreja dels ingredients secs de mica en mica, fins que tot quedi una pasta homogènia.
Abocar a un motlle i enfornar uns 25 o 30 minuts, o fins que punxant-la amb l'agulla, aquesta surti neta.
Escampar una mica de coco ratllat per sobre.
Pot servir de postres, acompanyant el cafè. O per esmorzar o berenar amb una bona tassa de llet amb colacao.
Bon profit!
Marta
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada