dilluns, 15 de juliol del 2013

Amanida amb albergínia

Quan tens convidats i resulta que n'hi ha un que, per principis, no menja ni carn ni peix, un altre que no suporta el peix ni derivats, un altre que vol amanida però amb poc verd, un a qui no li agrada el pebrot... t'has d'inventar alguna cosa si vols que tothom quedi content. I així va sortir aquesta amanida un dia de principis de l'estiu.







Ingredients
Una mica d'enciam i fulles verdes
2 ous durs
1 formatget fresc
1 grapat de mongets
1 tomata
1 albergínia
sal, oli, vinagre de mòdena

Preparació
Tallar l'albergínia a làmines ben primetes, passar-les per la planxa amb molt poc oli d'oliva, posar-les en paper absorbent perquè s'acabin d'escórrer, salar i reservar.
Per muntar la safata, muntem un llit amb el verd, repartim les albergínies per les vores, escampem els mongets per sobre el verd i anem posant la resta d'ingredients. Hi posem sal i oli d'oliva per sobre i un raig de vinagre de mòdena.
Us asseguro que la combinació de l'albergínia amb la resta d'ingredients resulta molt convincent!

Variants
Si la gent menja de tot, es poden substituir els mongets per una mica de pernil tallat a tires (versió carn) o tonyina (versió peix). I es poden afegir tants ingredients com es vulguin: olives, blat de moro, espàrrecs, etc.

Dolors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada