diumenge, 28 de juliol del 2013

Lemon curd

El lemon curd és una clàssica crema de llimona anglesa que es fa servir per farcir pastissos, per fer galetes, per barrejar amb un iogurt, o, simplement, per posar a sobre d'una torrada.


Ingredients:
100 g de mantega
150 g de sucre
2 ous
150 ml de suc de llimona
pell ratllada d'una llimona

Preparació:
Escalfar la mantega en un cassó al foc al bany Maria.Quan estigui desfeta, afegir-hi el sucre, el suc de llimona i la pell de llimona ratllada. Quan el sucre s'hagi fos, afegir-hi els ous batuts i colats i remenar contínuament durant uns 10 o 12 minuts, fins que s'espesseixi. Deixar refredar i guardar dins un pot a la nevera.


Aquesta crema, la vaig aprendre a fer un any que el llimoner va fer moltes llimones i tot el dia buscava receptes amb aquest fruit tan aromàtic.
Hi ha moltes receptes diferents de lemon curd. A mi aquesta em va semblar molt fàcil. L'he fet moltes vegades i sempre surt molt bona.
Proveu-la. Us ho recomano. 

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada