I, com que per a mi és la setmana del lemon curd, el gelat també té aquest ingredient.
Ingredients:
120 ml de llet condensada
200 ml o un tetrabrik petit de nata per muntar
100 ml de lemon curd
Preparació:
Començar per muntar la nata fins que quedi ben consistent. Posar la llet condensada i el lemon curd en un bol i barrejar bé les dues cremes. Després afegir-hi la nata suaument, procurant que no s'abaixi. Posar-ho a la nevera perquè es refredi tot una mica.
Llavors, posar la barreja a la geladora durant una hora aproximadament, fins que agafi textura de gelat. A continuació, traspassar el gelat a un taper i posar-lo al congelador durant unes dues o tres hores abans de menjar-lo.
Si no es té geladora, abocar-ho en un motlle i posar-ho al congelador. Anar-ho remenant, més o menys cada mitja hora, durant les tres primeres hores per evitar que es facin cristalls.
És aconsellable treure´l del congelador cinc minuts abans de menjar-lo perquè no estigui tan fred i es puguin fer les boles més fàcilment.
És un gelat supercremós!
Marta
Ostres, quina bona pinta...
ResponEliminaDolors.